CARNS A LA BRASA
(inclou 2 guarnicions)

Butifarra de “Calaf” / Butifarra negra – 8,90 €

Galta de Porc duroc sense os – 8,90€

Secret Ibèric  – 13,80 €

Peus de porc – 8,90 €

Xurrasco “BLACK ANGUS” – 9,90 €

Entranya de vedella – 12,90 €

Pollastre (cuixa) – 8,90 €

Mitjanes de xai (4u) – 9,90 €

Entrecot de vedella sense os (300g/500g) – 16,50/20,50 €

Entrecot de bou sense os (300g/500g) – 17,80€ /22,90 €

Hamburguesa Vegana – 8,90 €

Magret d’ànec – 15,00 €

Hamburguesa vedella D.O: “Nebraska”  – 8,90 €

Costelles de xai (2u/4u) – 9,00 €/15,00€

“Chuleton” “BLACK ANGUS” ( La Vall de Cardener) –
42,00€    X   kg.
amb 2 guarnicions.

“Chuleton” de vaca rubia TOMAHAWK – 39,00€    X   kg.
amb 2 guarnicions.

Guarnicions

Mongetes seques
Patates fregides
Carxofes (temporada)
Xampinyons(gluten)
Esbergínia
( Cap de les nostres carns o guarnicions porten gluten)

Salses (1,50€)
Romesco, all-i-oli, mayonesa.