CARNS A LA BRASA

(inclou 2 guarnicions)

Magret d´ Ànec – 15,00€

Secret Ibèric – 13,80€

Xurrasco “BLACK ANGUS” – 11,90€

Entranya de Vedella – 12,90€

Filet de Vedella (300g/500g/1kg) – 19€/27€/44€

Galta de Porc duroc sense os – 9,90€

Butifarra de “CALAF” o Butifarra negra – 8,90€

Peus de Porc – 8,90€

Pollastre (cuixa) – 8.90€

Hamburguesa Vedella D.O. “NEBRASKA” – 8,90€

Hamburguesa “VEGANA” – 8,90€

Entrecot de Bou (vaca vella) sense os (300g/500g) – 17,80€/22,90€

Entrecot de Vedella sense os (300g/500g) – 16,50€/20,50€

Costelles de Xai (2u/4u) – 9,00€/15,00€

Mitjanes de Xai (4u) – 9,90€

“CHULETONS” de 1KG APROX

Vedella BLACK ANGUS – 44,00€

“TOMAHAWK” “Añojo” – 44,00€

Vaca Vella (madurita 40 dies) – 44,00€

Guarnicions (2 per plat)

Mongetes seques

Patates fregides

Carxofes (temporada)

Xampinyons

Albergínia

Salses 1.50€

Romesco

All-i-oli

Mayonesa

CAP DE LES NOSTRES GUARNICIONS PORTEN GLUTEN