CARNS A LA BRASA
(inclou 2 guarnicions)
Butifarra de “Calaf” / Butifarra negra – 8,90 €
Galta de Porc duroc sense os – 8,90€
Secret Ibèric – 13,80 €
Peus de porc – 8,90 €
Xurrasco “BLACK ANGUS” – 9,90 €
Entranya de vedella – 12,90 €
Pollastre (cuixa) – 8,90 €
Mitjanes de xai (4u) – 9,90 €
Entrecot de vedella sense os (300g/500g) – 16,50/20,50 €
Entrecot de bou sense os (300g/500g) – 17,80€ /22,90 €
Hamburguesa Vegana – 8,90 €
Magret d’ànec – 15,00 €
Hamburguesa vedella D.O: “Nebraska” – 8,90 €
Costelles de xai (2u/4u) – 9,00 €/15,00€
“Chuleton” “BLACK ANGUS” ( La Vall de Cardener) –
42,00€ X kg.
amb 2 guarnicions.
“Chuleton” de vaca rubia TOMAHAWK – 39,00€ X kg.
amb 2 guarnicions.
Guarnicions
Mongetes seques
Patates fregides
Carxofes (temporada)
Xampinyons(gluten)
Esbergínia
( Cap de les nostres carns o guarnicions porten gluten)
Salses (1,50€)
Romesco, all-i-oli, mayonesa.