ENTRANTS
(servits a la taula)
Canelons de Carn o Bolets (4 unitats) – 10,00€
Espàrrecs verds amb pebrot escalivat – 10,90€
Pebrot escalivat amb albergínia a la brasa – 10,90€
Parrillada de verdures a la brasa (amb romesco) – 10,80€
Cargols en salsa – 10,80€
Callos de matança en salsa – 10,80€
Albergínies farcides de carn o “samfaina” (3 meitats) – 11,00€
Calçots (temporada) – 10,50€
Alberginies a la brasa – 8,50€
Carxofes (temporada) – 8,50€
Amanida de Formatge d’Ovella (tomaquet i formatge) – 9,50€
Amanida de tonyina (tonyina,ceba,tomàquet ,enciam etc..) – 8,50€
Amanida Verda – 7,50€
Ració de pernil ibèric – 17,00€
Ració de formatge d’ovella – 10,00€