ENTRANTS

(servits a la taula)

 

Verdures fetes a la brasa

TASTET del BUFFET “Sal i Oli” (8 tapetes) – 20,00€

Espàrrecs verds amb pebrot escalivat – 9,90€

Pebrot escalivat amb albergínia a la brasa – 9,90€

Parrillada de verdures a la brasa (amb romesco) – 9,80€

Calçots (temporada) – 9,50€

Alberginies a la brasa – 7,50€

Carxofes (temporada) – 7,50€

 Amanides

Amanida de tonyina (tonyina,ceba,tomàquet ,enciam etc..) – 7,50€                           

Amanida Verda  – 6,50€

Embotits

Ració de pernil ibèric – 16,00€

Ració de formatge d’ovella – 9,00€

 Altres

Cargols en salsa  9,80€

Callos de matança en salsa – 9,80€            

Albergínies farcides de carn o “samfaina” (3 meitats) – 10,00€