ENTRANTS

(servits a la taula)

Verdures fetes a la brasa

TASTET del BUFFET “Sal i Oli” (8 tapetes) – 20,00€

Espàrrecs verds amb pebrot escalivat – 8,80€

        Pebrot escalivat amb albergínia a la brasa – 8,80€

Parrillada de verdures a la brasa (amb romesco) – 8,80€

Calçots (temporada) – 8,50€

Alberginies a la brasa – 6,50€

Carxofes (temporada) – 6,50€

 

Amanides

Amanida de tonyina (tonyina,ceba,tomàquet ,enciam etc..) – 6,50€                           

Amanida Verda  – 5,50€

      

Embotits

Ració de pernil ibèric – 14,50€

Ració de formatge d’ovella – 7,50€

 

Altres

Cargols en salsa  8,80€

Callos de matança en salsa – 8,80€            

Albergínies farcides de carn o “samfaina” (3 meitats) – 8,50€