ENTRANTS
(servits a taula)
Verdures fetes a la brasa
TASTET del BUFFET “Sal i Oli” (6 tapetes) – 18,00 €
Espàrrec verd amb pebrot escalivat – 8,80 €
Parrillada de verdures a la brasa(amb romesco) – 8,80 €
Escarxofes (temporada) – 6,50 €
Esbergínies a la brasa – 6,50 €
Calçots (temporada) – 8,50€
Amanides /llegum
Amanida verda – 5,50 €
Mongetes del ganxet – 5,50 €
Amanida de tonyina – 6,50 €
(tonyina, ceba, pebrot i olives)
Embotits
Ració de formatge d’ovella – 7,50 €
Ració de pernil ibèric – 14,50 €
Altres
Cargols en salsa – 8,80 €
Callos en salsa – 8,80 €
Esbergínies farcides de carn o “samfaina” – 8,50€
(tres meitats)