ENTRANTS
(servits a la taula)
Canelons de Carn (4 unitats) – 9,00€
Espàrrecs verds amb pebrot escalivat – 9,90€
Pebrot escalivat amb albergínia a la brasa – 9,90€
Parrillada de verdures a la brasa (amb romesco) – 9,80€
Cargols en salsa – 9,80€
Callos de matança en salsa – 9,80€
Albergínies farcides de carn o “samfaina” (3 meitats) – 10,00€
Calçots (temporada) – 9,50€
Alberginies a la brasa – 7,50€
Carxofes (temporada) – 7,50€
Amanida de Formatge d’Ovella (tomaquet i formatge) – 8,50€
Amanida de tonyina (tonyina,ceba,tomàquet ,enciam etc..) – 7,50€
Amanida Verda – 6,50€
Ració de pernil ibèric – 16,00€
Ració de formatge d’ovella – 9,00€