ENTRANTS

(servits a la taula)

 

Canelons de Carn o Bolets (4 unitats) 10,00€

Espàrrecs verds amb pebrot escalivat – 10,90€

Pebrot escalivat amb albergínia a la brasa – 10,90€

Parrillada de verdures a la brasa (amb romesco) – 10,80€

Cargols en salsa  10,80€

Callos de matança en salsa – 10,80€            

Albergínies farcides de carn o “samfaina” (3 meitats)  11,00€

Calçots (temporada) 10,50€

Alberginies a la brasa 8,50€

Carxofes (temporada) 8,50€

Amanida de Formatge d’Ovella (tomaquet i formatge) 9,50€

Amanida de tonyina (tonyina,ceba,tomàquet ,enciam etc..) 8,50€                           

Amanida Verda  – 7,50€

Ració de pernil ibèric – 17,00€

Ració de formatge d’ovella 10,00€