ENTRANTS
(servits a taula)

Verdures fetes a la brasa

TASTET del BUFFET “Sal i Oli” (6 tapetes) – 18,00 €

Espàrrec verd amb pebrot escalivat – 8,80 €

Parrillada de verdures a la brasa(amb romesco) – 8,80 €

Escarxofes (temporada) – 6,50 €

Esbergínies a la brasa – 6,50 €

Calçots (temporada) – 8,50€

Amanides /llegum

Amanida verda – 5,50 €

Mongetes del ganxet – 5,50 €

Amanida de tonyina – 6,50 €
(tonyina, ceba, pebrot i olives)

Embotits

Ració de formatge d’ovella – 7,50 €

Ració de pernil ibèric – 14,50 €

Altres

Cargols en salsa – 8,80 €

Callos en salsa – 8,80 €

Esbergínies farcides de carn o “samfaina” – 8,50€
(tres meitats)